12. sezona Odprte kuhne se začne …


Kmalu.


Vreme je te dni (sumljivo) prijazno z nami. Na obronkih gozdov rasejo prvi zvončki, na mestnih ulicah in trgih se razraščajo mizice in stoli, idealni za prvo martinčkanje ob skodelici kave, limonade, aperola … Pomlad se prebuja in prav nič je ne gane, da bi si smučarji in šoloobvezna otročad želeli še kakšnega hladnega zasneženega dne. Ker v ekipi Odprte kuhne ni prav veliko zagnanih ljubiteljev zasneženih strmin, se toplih sončnih dni veselimo. Pomenijo namreč, da se bliža tisti poseben dan, naš najljubši petek, petek za nov začetek. Dvanajsta, ja, že dvanajsta sezona Odprte kuhne, vau, se bo začela v petek, 22. marca 2024.


Dolgo smo razmišljali o posebni temi, tako rekoč lajtmotivu nove sezone. Kaj nam še manjka, zaradi česa je Odprta kuhna vsako leto tako čudovita in hkrati tako posebna … Vi! Vi ste naše bistvo, naš navdih in spodbuda, zaradi vas je Odprta kuhna vsakič znova neponovljiva. Vi, spoštovana gospa, ki se na poti s tržnice s šopkom rož zvedavo ozira naokrog. Vi, živahna mlada družina z mulčki, ki čokoladni okrog ust lovijo ravnotežje na stopnicah. Vi, dragi gospod, ki s kozarcem vina v roki z nami delite življenjske modrosti. Vi, uigrani sodelavci, ki si petkovo malico popestrite z okusi sveta. Vi, življenja polni gospodiči in gospodične, ki (in to mislimo povsem spoštljivo) koga spomnite na svojo prvo ljubezen. Vi, obiskovalci z vseh koncev in krajev, ki poskrbite, da je Ljubljana bolj pestra in urbana. Vi, glasna gruča prijateljev, ki snuje plane za lepšo prihodnost. Vsi vi!


V vaši družbi bomo vkorakali v novo pomlad srečni, da smo znova na Pogačarjevem trgu. Srečni, da so z nami vsi vaši najljubši ponudniki in vsi tisti, ki bodo to še postali, pa vsi ti odlični sodelavci, ki skrbijo, da vse teče kot po maslu. Srečni, da smo z vami mi, majhna ekipa, ki seveda lahko premika gore, a se raje glasno smeji in nazdravlja vsakemu čudovitemu sončnemu petku - čudovitemu zaradi vas in z vami.


Se vidimo!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se