Prinesel bo bombone in …


Ker se tudi dobri možje letos soočajo s težavami pri dobavi, smo za vas pripravili izbor lokalnih darilc, ki jih pripravljajo naši ponudniki, partnerji in prijatelji. Ker pa je december zanje gotovo bolj nori kot veseli, dopuščamo možnost, da nam je kdo enostavno pozabil sporočiti, kakšna darilca pripravlja letos – zato za dodaten navdih novički prilagamo še povezavo do lanskega seznama.

Torej, kaj podariti?

Mojca iz Gostilne Mihovec sporoča, da iz kuhinje že diši po domači potici, s katero ne morete zgrešiti, bližnje pa lahko tudi letos razveselite z njihovimi darilnimi boni.

Petra vabi, da skupaj z njo tudi vi spišete nove Zgodbe iz gline in se ji v prihajajočem letu v družbi najdražjih pridružite na kakšni delavnici.

Janez Bratovž je tudi letos z ekipo JB restavracije pripravil dopolnjeno serijo domačih izdelkov, odličnih za darilca ali domačo rabo. Privoščite si lahko pečeno hruško, kremni sir z melancanom, slivovo marmelado, mlečno karamelo, maline v sirupu, račjo jetrno pašteto ali rumenjakovo maso.

Nika iz Veganike pravi, da bi se z veseljem s pentljo na glavi postavila pod vašo smrečico in podrobneje predstavila svojo novo serijo delavnic! A ker je zasedena s pripravo odličnih juhic, skled, pit in drugih dobrot, bo morda bolje, da vaše najljubše ljubitelje veganske prehrane na delavnice (Osnove veganske kuhinje, Slatkiši ali Juhe in jedi) povabite kar z darilnim bonom.

Tudi pri Jezerških so znova pripravili lepo bero presenečenj za praznično razvajanje - od potic in tatarca, do posebnih paketov, večerij in izvirnih kulinaričnih darilc.

Barve Pivo & Burger Festa na seznamu darilc zastopajo fantje iz pivovarne Clef, ki vas (in vaše sodelavce ali poslovne partnerje) vabijo k spoznavanju glasbene pivovarne v obliki vodenega ogleda in degustacije, butičnega teambuildinga, seveda pa so posebej za veseli december pripravili posebne darilne pivopakete.

Hana iz Abi Falafel sporoča, da letos žal ne bodo morali organizirati priljubljenih večerov arabske glasbe in trebušnega plesa, pripravili pa so darilne bone, darilca (sladka halva s pistacijami, sirupi rožiča, datelja, granatnega jabolka, arabske slaščice v ličnem paketu, začimbe, modelček za izdelovanje falaflov ...) in čaje.

Izidor iz Landerika meni, da bi se vsak dobrojedec moral kdaj oglasiti pri njih – mi mu prikimavamo in predlagamo, da svojim dragim privoščite darilni bon za šmorn in druge dobrote.

Ekipa iz Bistroja Grad Štanjel po vsej Sloveniji dostavlja mesne izdelke iz svoje stare pršutarne v Kobjeglavi ter druge domače izdelke, sire z lokalnih kmetih in vina - priložnost, ki je ne smete zamuditi!

Pridne roke iz ekipe Moji štruklji Slovenije so v sodelovanju z Mlekarstvom Podjed pripravili paketke za popolno popotnico v leto 2022. So v paketkih tudi njihovi slastni štruklji? Seveda so.

Omeniti pa moramo še Leo, to sladko dušo, ki je za Stories by Lea zbrala 10 novih božičnih receptov in jih oblikovala v čudovito knjižico z naslovom Sladke božične skrivnosti, ki se bo dobro znašla pod vsako smrečico.

Lepa bera slastnih idej, kajne? Gotovo se bomo v prihajajočih dneh domislili še kakšne, vi pa prav tako pocukajte za rokav svoje najljubše ponudnike z Odprte kuhne, Pivo & Burger Festa ter Brine – gotovo v njem skrivajo še kakšnega asa.

 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se