Pozdrave vam pošilja Rene!


Spoznajte najzvestejšega navijača Odprte kuhne.

Ob video zgodbah, skozi katere vam bomo predstavili letošnje dobitnike Michelinovih zvezdic, smo se odločili, da vas bolje seznanimo tudi z našimi čudovitimi dolgoletnimi ponudniki ...

Že poznate Reneja? Rene, za bližnje tudi Miki, je tisti, ki vas odet v zelen predpasnik z iskrenim nasmeškom in kozarcem zelo zelo zelo hladnega špricerja pričaka na stojnici Gostilne pri Mari. Nobeno presenečenje ni, da vam tam postreže z najboljšo pohano piško ali filano papriko na Odprti kuhni, ko pa njegovi kuharski začetki segajo daleč nazaj, ko je kot nasmejani 5-letnik v domači gostilni pripravljal umešana jajčka z ocvirki.

Če si boste kdaj zaželeli poklepetati z Renejem, ga povprašajte o športu – posebej o košarki – in led bo takoj prebit.

Ker je Gostilna pri Mari redni član karavane Odprte kuhne že 8 sezon, ni imel pri deljenju anekdot z Odprte kuhne prav nobenih težav:

Najbolj nora izkušnja z vaše stojnice: Gost iz ZDA je pri nas naročil porcijo in se čez 10 minut vrnil ter mi ponujal 20 EUR napitnine, ker je bil tako navdušen nad jedjo.

Z vremenom povezan spomin na Odprto kuhno: Na eni prvih tržnic letošnje sezone nas je doletelo neurje, ljudje pa se niso dali motiti in so kljub dežju jedli dalje. Med iskanjem suhih oblačil sem naletel na gospoda, ki prodaja majice, namenjene turistom. Za navadno majico mi je želel zaračunati 25 EUR – vzemi ali pusti …

Najbolj zanimiv komentar obiskovalca na Odprti kuhni: Naša rebra v belem vinu so nekega tujega gosta tako navdušila, da je bil prepričan, da je to najboljša hrana v Sloveniji.

Zabavna anekdota o organizatorjih: Ko je Slovenija zmagala na evropskem prvenstvu v košarki, je g. Lior ves dan po Odprti kuhni hodil z navijaškim klobukom v barvah slovenske zastave.


Želite preveriti tudi, kaj naši ponudniki počnejo te dni? Oglejte si TUKAJ.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se