Kakšen je odpiralni čas Odprte kuhne?


Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani smo vsak sončen petek do konca oktobra. Družimo se med 10. in 22. uro.

Sveže informacije poiščite na naših omrežjih (Facebook in Instagram), preverite koledar dogodkov ali se prijavite na tedenske e-novice.Kako pridem tja?


V središče Ljubljane najlažje pridete peš, s kolesom ali javnim prevozom – v bližini Pogačarjevega trga je kar nekaj avtobusnih postaj (Krekov trg - Lutkovno gledališče, Zmajski most, Pošta), na samem trgu pa je tudi postaja mestnega kolesa BicikeLJ. Mi predlagamo kratek sprehod po očarljivih ulicah mestnega središča s končnim ciljem na Pogačarjevem trgu.Sprejemate rezervacije?


Na Odprti kuhni ni rezervacij, saj je prostora na pretek – čaka vas lepo število miz s klopmi, priljubljene stopnice s pogledom na razposajeni vrvež tržnice ali kakšno drugo mesto – naši obiskovalci so pri izbiri sedišč pogosto zelo ustvarjalni! Pri stojnicah izberite hrano in pijačo, poiščite svoj najljubši kotiček in uživajte v opazovanju petkovega vrveža.Kaj pa, če dežuje?


Če je napoved res neugodna, Odprto kuhno odpovemo. Za informacije o morebitni odpovedi preverite koledar dogodkov ali se prijavite na tedenske e-novice.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se