Kakšen je odpiralni čas Odprte kuhne?


Na ljubljanskem Pogačarjevem trgu smo vsak sončni petek do konca oktobra. Družili se bomo med 10. in 22. uro.

Za sveže informacije spremljajte našo Facebook stran preverite koledar dogodkov ali se prijavite na tedenske e-novice.Kako pridem tja?


Odprta kuhna je v samem središču Ljubljane, na Pogačarjevem trgu. Do nas najlažje prideš peš, s kolesom ali javnim prevozom - v bližini je kar nekaj avtobusnih postaj (Krekov trg, Zmajski most, Pošta), na samem trgu pa je tudi postaja mestnega kolesa BicikeLJ. Katerokoli pot do Odprte kuhne izbereš, lahko pričakuješ 5 do 10 minut prijetnega sprehoda po očarljivih ulicah mestnega središča.Sprejemate rezervacije?


Na Odprti kuhni ni rezervacij, je pa prostora za sedenje na in okoli tržnice na pretek - lepo število miz s klopmi, priljubljene stopnice s pogledom na razposajeni vrvež tržnice ... ali pa kjerkoli drugje - z ustvarjalnostjo obiskovalcev se v sedišča spremenijo vse vodoravne površine na trgu! Preprosto naročite hrano in pijačo na stojnicah, poiščite svoj najljubši kotiček ter uživajte v sproščenem vzdušju.Kaj pa, če dežuje?


Če je napoved deževna, lahko dogodek odpovemo. Za vse informacije o vremenski napovedi in morebitnih odpovedih preverite koledar dogodkov ali se prijavite na tedenske e-novice.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se